Opinie

DODAJ WŁASNĄ OPINIĘ

Będzie mi niezmiernie miło jeśli poświęcą Państwo odrobinę czasu na dodanie własnej opinii również na mojej stronie 🙂


Wymagane

E-mail będzie widoczny tylko dla administratorów strony
W jakiej sesji zdjęciowej uczestniczyłeś/aś ?

OPINIE DODANE PRZEZ KLIENTÓW

Average Rating: 0 stars (based on ratings)

OPINIE GOOGLE

Sandra Giza Fotografia
5.0
Based on 31 reviews
powered by Google
Przemysław Be
Przemysław Be
12:21 29 Apr 20
Według mnie ocena za całokształt 5/5 bez wątpienia. Bardzo polecam Sandrę, świetny fotograf. To była moja... pierwsza sesja zdjęciowa w życiu, więc mały stres był, ale Sandra jest bardzo sympatyczną uśmiechniętą osobą, przy której klient czuje się swobodnie i są tylko pozytywne emocje. Jeżeli chodzi o najważniejsze, czyli o same zdjęcia, to jestem pod na prawdę dużym wrażeniem. Chętnie skorzystam przy kolejnej sesji 🙂czytaj więcej
Asia K
Asia K
14:09 28 Mar 20
Profesjonalne zdjęcia , świetna atmosfera , serdecznie polecam !
Łukasz B.
Łukasz B.
10:57 19 Jan 20
Zdjęcia rodzinne, świąteczne czy też z okazji urodzin wykonywaliśmy kilkukrotnie u Pani Sandry czy to w studio w... Gdyni czy to w terenie. Podejście do tematu profesjonalne w każdym calu, ceny normalne i nie za wysokie. Sprzęt fotograficzny najwyższej klasy i przygotowana cała otoczka do robienia zdjęć w studio. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu i napewno powrócimy jeszcze nie raz 🙂 Polecam 🙂czytaj więcej
Dominika Selau
Dominika Selau
20:16 10 Jan 20
Polecamy Panią Sandrę w 100% Pełne doświadczenie i profesjonalizm, a do tego przesympatyczna osoba! Sesja roczkowa... wyszła przepięknie, przeszła Nasze najśmielsze oczekiwania! Zdjęcia są niesamowite! 😍czytaj więcej
Michalina Żurawska
Michalina Żurawska
10:18 04 Sep 19
Polecam sesje z Panią Sandrą. Jest ciepła i taktowną fotograf, która słucha i patrzy, że kompleksy znikają i... każdy czuje się jak prawdziwy model. Jest tak naturalnie!czytaj więcej
Anna Binkowska
Anna Binkowska
16:37 08 May 19
Jeden z najlepszych fotografów z jakimi miałam okazję się spotkać 🙂 pełen profesjonalizm i doświadczenie , na... zdjęcia nie trzeba było czekac długo , na dodatek są piekne czytaj więcej
Regina Labudda
Regina Labudda
14:51 21 Sep 18
Pani Sandra to najlepszy fotograf z jakim się spotkałam, bardzo miła i pozytywna osoba. Widać, że kocha robić... zdjęcia i wkłada w to całe swoje serce. Pełen profesjonalizm. Zarówno sesje zdjęciowe jak i wydruk odbitek są na najwyższym poziomie, każde zdjęcie jest unikalne i wyjątkowe. Bardzo dziękujemy Pani za wspaniałe zdjęcia. Serdecznie polecamy.czytaj więcej
Następne Opinie

OPINIE FACEBOOK

Sandra Giza - Fotografia
5.0
Based on 61 reviews
powered by Facebook
Katarzyna Pakuła
Katarzyna Pakuła
2020-05-19T07:21:03+0000
Jestem bardzo zadowolona z sesji. Zdjęcia piękne. Niesamowita pamiątka. Polecam z całego serca
Anna Szylin
Anna Szylin
2020-04-16T19:23:28+0000
Gdzieś daleko... za górami i lasami na Pustkach Cisowskich... stoi mały, skromny, niepozorny domek na ul.Borowikowej... 13 a W środku pracuje czarodziejka i cudotwórczyni Pani Sandra, współpracuje z nią dobra wróżka... makijażystka i to ONE ze zwykłych kobiet robią niezwykłe kobiety, piękności, boginie, ziemskie anioły 🙂 Pani Sandra potrafi z kobiety wyciągnąć 100% kobiecości, seksapilu, uroku, wdzięku, atrakcyjności i potrafi zrobić z nas kobietek dnia codziennego, powabne, nieziemskie i zniewalające prawdziwe kobiety.... 🙂 Sesje u Pani Sandry dostałam od swoich zajefajnych, pozytywnie zakręconych wariatek i niezastąpionych koleżanek z pracy w prezencie urodzinowym. Jeszcze raz im wszystkim za to dziękuje :-)) POLECAM wszystkim !!! i cichutko podpowiadam Panom.... Drodzy Panowie... pomysł na prezent z okazji... wszystkich okazji 🙂 Dajcie swoim kobietom w prezencie... sesje kobiecą !!! Po... będą zachwycone... :-)) Daje 100 % gwarancji ! To było niesamowite doświadczenie... ! Dziękuje Pani Sandro za super zdjęcia !read more
Iwi Sk
Iwi Sk
2020-04-14T10:35:43+0000
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Barbara Selau
Barbara Selau
2020-04-12T09:54:27+0000
Piękne zdjęcia cudowne kolory
Justyna Furmann
Justyna Furmann
2020-01-27T17:57:12+0000
Polecam- pełen profesjonalizm i piękne zdjęcia! 🙂
Dominika Selau
Dominika Selau
2020-01-10T20:18:14+0000
Sesja roczkowa wyszła przepięknie! 😍 Polecamy w 100%
Grzegorz Gwiazdowski
Grzegorz Gwiazdowski
2020-01-08T11:35:30+0000
Super zdjęcia i fantastyczne podejście do naszego Maluszka 🙂 Razem z żoną bardzo polecamy 🙂
Kasia Sokołowska
Kasia Sokołowska
2019-11-23T11:19:34+0000
Przepiękne Cudowne Zdjęcia 💕Najlepszy Fotograf 😀 Podejście Profesjonalne 😀 Dziękujemy.
Karina Bursztyńska-Depta
Karina Bursztyńska-Depta
2019-10-16T15:57:40+0000
Pani Sandra jest bardzo sympatyczna i profesjonalna, ma w sobie dużo ciepla oraz podejście do dzieci dzięki czemu... sesja rodzina przebiega w przemilej atmosferze ☺️read more
Zuzanna Kwietniewska-Kwiek
Zuzanna Kwietniewska-Kwiek
2019-09-13T08:35:28+0000
Polecam 🙂 Pani Sandra bardzo miła, stały kontakt 🙂 i mój synek naprawde fajnie czuł się w studio, 🙂 szybko... zwięzłe i efetkownie 🙂read more
Asia Joanna
Asia Joanna
2019-04-18T16:42:53+0000
Jestem zachwycona swoją sesja w wykonaniu Pani Sandry 🥰
Karolina Rzeka
Karolina Rzeka
2019-03-08T09:05:47+0000
Gorąco polecam ! Pani Sandra przemiła osoba i profesjonaliatka w pełnym wydaniu. Na pewno jeszcze niejednokrotnie... skorzystamy z usług.read more
Marta Ostrowska
Marta Ostrowska
2018-11-18T10:37:59+0000
Polecam co roku wracamy do Sandra Giza Fotograf. Dzieci uwielbiają Panią Sandrę i Mikołaja 🎅🏻 i Liwia 4... miesięczna tak się cieszyła 🎅🏻🤶🏻😊read more
Monika Konkol
Monika Konkol
2018-10-04T17:36:59+0000
Z czystym sumieniem polecam wszystkim (szczególnie tym wymagającym od siebie i innych 😉 ) Panią Sandrę.:D <3 .... Miałam ogromne szczęście wygrać sesję ciążową w konkursie i jestem w 200% zadowolona z efektu końcowego oraz ze współpracy w trakcie sesji. Przemiła atmosfera, pełne zaangażowanie, kontakt na bieżąco oraz bardzo szybka wysyłka profesjonalnie obrobionych zdjęć (z dbałością o najmniejsze szczegóły). Zapewniam, że każda kobieta będzie zadowolona z takiej pamiątki 🙂 Na koniec się powtórzę: rzadko kiedy coś tak bardzo mnie zachwyca jak Pani praca 😍 <3. Będę polecać i czuję, że jeszcze się spotkamy ;) :Dread more
Kinga Mirosław-Stańczyk
Kinga Mirosław-Stańczyk
2018-08-11T22:51:19+0000
Polecam wszystkim P. Sandre. Miałam sesję noworodkową. Pani Sandra jest profrsjonalistką w 100%. Ma wspaniałe... podejście do maluszków. Napewno tam jeszcze wrócimy 😘read more
Gosia Kazyaka
Gosia Kazyaka
2018-08-02T11:50:26+0000
POLECAM Panią Sandrę ,sesja przebiegła szybko i sprawnie,sukienki do wyboru tak cudne ,że się nie można... zdecydować ,zdjęcia piękne i profesjonalne i szybko. Jestem MEGA zadowolona .Dziękuję i do zobaczenia :-*read more
Justyna Pietruszka
Justyna Pietruszka
2018-07-07T22:32:20+0000
Polecam z całego serca p. Sandre � miałam u niej sesję z okazji Dnia mamy. Wspaniała filigramowa kobietka z... wielkim talentem � zdjęcia, które wykonała przeszły nasze oczekiwania�� świetny kontakt, zdjęcia były gotowe już 2 tyg po sesji. Chciałabym dodać również, że z Panią Sandrą można dogadać się w każdej kwestii w moim przypadku nienormowany czas pracy spowodował, iż w godz przed sesją musiałam przełożyć termin. Pani Sandra dzięki swej uprzejmości rozwiązała problem w taki sposób aby wszyscy byli zadowoleni i tak też się stało � dziękujemy za tak wspaniałe zdjęcia. Gorąco polecam każdemu �read more
Emilia Wieslaw Dranikowski
Emilia Wieslaw Dranikowski
2018-06-20T19:43:31+0000
Dziękuję za wspaniałą sesję zdjęciową! Jestem bardzo zadowolona ze zdjęć a atmosfera była rewelacyjna!... Jeszcze z pewnością wrócę na kolejną sesję�read more
Kinga Kowalska
Kinga Kowalska
2018-06-13T14:25:38+0000
Suuuper zdjęcia! Wspaniała atmosfera! Ostrzegam... Taka sesja może być uzależniająca a apetyt rośnie w miarę... jedzenia � Polecam wszystkim-tym małym i tym dużym! �read more
Paulina Komar
Paulina Komar
2018-05-21T13:28:40+0000
Mo Monica
Mo Monica
2018-04-11T19:36:34+0000
Robiliśmy sesje świąteczna. Sesja przebiegła bardzo sprawnie. Pani Sandra ma podejście do dzieci i nawet nasz... synek który wcześniej uciął sobie drzemkę obudził się w studio i od razu był w świetnym humorze. Zdjęcia były robione w kilku pięknych aranżacjach, o które zadbała Pani Sandra. Efekt końcowy wypadł świetnie. Bardzo polecam ���read more
Anna Kreft
Anna Kreft
2018-03-16T12:28:11+0000
Robilam sesję świąteczną, zdjęcia wg mnie bardzo przeciętne, umowa w temacie sesji zdjęciowej bardzo... niekorzystna dla klienta. Najciekawsze to, że zdjecia z sesji Bozo Narodzeniowej otrzymałam dopiero po nowym roku :/ .. i nie oszukujmy się, nie było to związane z "drukarnia" bo na zdjęcia w formie on-line nie było szans 🙂 Nie zdecydowalabym się ponownie...read more
Joanna Chęcińska
Joanna Chęcińska
2018-02-13T10:54:01+0000
Wspaniała sesja, piękne zdjęcia, niesamowite podejście do dzieci. POLECAM z czystym sercem.
Katarzyna Chełchowska
Katarzyna Chełchowska
2018-01-21T07:21:44+0000
Dziękujemy za przepiękne fotografie i miło spędzony czas :-)� Polecam!
Magdalena Kowalewska
Magdalena Kowalewska
2018-01-16T14:54:06+0000
Sylwia Pusdrowska-Mytych
Sylwia Pusdrowska-Mytych
2018-01-07T20:54:28+0000
Pełen profesjonalizm! Rewelacyjne podejście do dzieci! Polecam z całego serducha Panią Sandre i czekam z... niecierpliwością na kolejna sesje�read more
Justyna Ochota
Justyna Ochota
2017-12-27T20:54:55+0000
Sesja odbyła się w miłej atmosferze. Zdjęcia wyszły świetne� Polecam�
Joanna Mar
Joanna Mar
2017-12-23T08:47:46+0000
Byliśmy na rodzinnej sesji świątecznej, córka półtora roku zupełnie nie współpracowała a mimo.to.zdjecia są... cudowne, jesteśmy bardzo zadowoleni � polecam serdecznieread more
Natalia Nowicka
Natalia Nowicka
2017-12-19T10:39:21+0000
Najlepsze zdjęcia i super zabawa � POLECAM !!!!!
Alicja Procel
Alicja Procel
2017-12-11T20:35:50+0000
Cudowna,ciepła, drobna istotka, która niezauważona wykonuje z pełnym zaangażowaniem kawał wspaniałej pracy! Pani... Sandra spełnia marzenia! Szczerze polecam�read more
Kasia Grzesiak
Kasia Grzesiak
2017-11-23T14:38:51+0000
Klaudia Konkol
Klaudia Konkol
2017-11-14T18:52:54+0000
Zdjecia rewelacyjne ���. Pani Sandra ma glowe pelna pomyslow. Pelen profesjonalizm � Polecam bardzo I... skorzystamy jeszcze nie raz �read more
Aleksandra Wierzba
Aleksandra Wierzba
2017-11-13T10:58:14+0000
Najlepsza Pani Fotograf na pomorzu 😍😍 super podejscie. Wielka cierpliwosc 😉 Dziekujemy serdecznie
Gosia Olejniczak
Gosia Olejniczak
2017-08-27T13:00:10+0000
Dziękujemy 🙂
Magdalena Maria Waliszewska
Magdalena Maria Waliszewska
2017-08-25T17:15:11+0000
Alicja Kielińska
Alicja Kielińska
2017-08-10T05:47:26+0000
Malgorzata Renk
Malgorzata Renk
2017-07-04T10:39:12+0000
Agnieszka Souczek
Agnieszka Souczek
2017-05-21T18:53:19+0000
Bardzo polecam sesje u Pani Sandry:) my już dwie mamy za sobą przed nami kolejna:) bardzo kiła atmosfera w trakcie... sesji, szybkie przekazanie zdjęć i super kontakt!:) Jak najbardziej polecam!read more
Ania Szczepańska
Ania Szczepańska
2017-05-16T18:33:41+0000
Super klimat super zdjęcia 😊 polecamy !!:)
Grażyna Cern
Grażyna Cern
2017-04-09T15:25:41+0000
Co prawda nie korzystałam jeszcze z usług Pani Sandry, ale wiem od znajomych, którym Pani Sandra robiła sesję... zdjęciową, że są bardzo zadowolenie i na pewno jeszcze wrócą oni oraz ich znajomi. Widziałam te piękne zdjęcia zrobione przesz Panią Sandrę są po prostu piękne. A zatem IDĘread more
Magda Smoła
Magda Smoła
2017-04-06T13:37:25+0000
Adrianna Sulińska
Adrianna Sulińska
2017-04-06T12:22:07+0000
Korzystalam nie raz z oferty Pani Sandry i zapewne jeszcze nie raz skorzystam 😉 zdjęcia piękne to mało powiedziane... � chciałabym mieć taką cierpliwość jak Pani Sandra 😀 mam nadzieję że do zobaczenia wkrótce �read more
San Dra
San Dra
2017-03-25T14:41:06+0000
Tomasz Hennig
Tomasz Hennig
2017-02-17T12:29:09+0000
Zdjęcia robią piękne wrażenie ! <3 Pozdrawiam
Malgosia Potocka
Malgosia Potocka
2016-07-10T11:51:28+0000
bardzo sympatyczna Pani robiaca cudne zdjęcia:)
Marta Zwolińska
Marta Zwolińska
2016-06-29T15:20:00+0000
Monika Buczek
Monika Buczek
2016-06-15T08:09:18+0000
Dziękujemy za wspaniałą sesję 🙂 Wszystko profesjonalnie z przemiłym podejściem do klienta 🙂 Na pewno nie raz... się spotkamy 🙂read more
Joanna Gorska
Joanna Gorska
2016-06-08T05:52:33+0000
Przemiła atmosfera w trakcie sesji - Pani Sandra tworzy super kliemat! Zdjęcia dostępne w ekspresowym tempie. Co... najważniejsze Pani Sandra słucha i dostosowuje się do oczekiwań i pomysłów "Modelki" 😉 , ale przy tym też doradza. Serdecznie polecam 🙂read more
Jolka Weronika Sekula
Jolka Weronika Sekula
2016-06-07T21:22:34+0000
Śliczne zdjęcia i super atmosfera dzieciaczki zadowolone mamusia również
Monika Kulczyńska
Monika Kulczyńska
2016-06-01T13:10:15+0000
Super, zdjecia cudne. Wspaniała pamiatka. GORĄCO POLECAM!!!!
Marta Solek-Sękowska
Marta Solek-Sękowska
2016-05-17T05:43:14+0000
Pozytywna atmosfera na sesji to podstawa 🙂 Sesja dla Mamy to była totalna niespodzianka 🙂 udała się w 100... procentach 🙂 warto zrobić coś co będzie pamiątką na zawsze 🙂read more
Bożena Ratyna
Bożena Ratyna
2016-05-16T09:38:16+0000
Piękne zdjęcia !!!! KOLEJNY RAZ !!! PS. Mam ponad 30 lat i w końcu mam cudowne zdjęcia z Mamą <3 DZIĘKUJĘ
Ewa Liniewska
Ewa Liniewska
2016-05-13T18:14:48+0000
Bardo miło, profesjonalnie i piękne zdjęcia 🙂 a do tego czas realizacji błyskawiczny....dziękuję 🙂
Basia Bielicka
Basia Bielicka
2016-05-12T20:23:52+0000
Super atmosfera, cudowne zdjecia, swietna robota!!! Polecam 🙂 Napewno jeszcze skorzystam w niedalekiej przyszlosci 🙂
Joanna Grzegorczyk
Joanna Grzegorczyk
2016-05-12T19:24:01+0000
Polecam sesje u Pani Sandry, miło, przyjemnie, piękne zdjęcia z pamiątką na lata 🙂
Justyna Dettlaff
Justyna Dettlaff
2016-05-06T18:01:29+0000
Bardzo polecam pania Sandre 🙂 miło sympatrcznie mega podejscie do dzieci 🙂 Zdjecia rewelacja 🙂
Aleksandra Śmiechowska
Aleksandra Śmiechowska
2016-05-01T18:11:53+0000
Polecam! Świetna atmosfera. Super Pani fotograf. Piękne zdjęcia!!
Klaudia Pawelczyk
Klaudia Pawelczyk
2016-04-17T19:07:03+0000
Polecam serdecznie! Mimo, iż sesja była wygraną w konkursie to zdjęcia są przecudne. Pani Sandra bardzo miła i... widać że kocha to co robi. Na pewno jeszcze skorzystam z Pani usług ! Dziękujemyread more
Katarzyna Drzewiecka
Katarzyna Drzewiecka
2016-04-13T20:11:25+0000
Serdecznie polecam Panią Sandre. Zdjęcia cudowne 🙂 Niesamowita pamiątka.
Magdalena Świątek
Magdalena Świątek
2016-04-13T17:27:05+0000
Super kontakt, piękne zdjęcia i szybki czas realizacji 🙂 Polecamy w 100% 🙂
Kasia Sosnowska
Kasia Sosnowska
2016-04-12T13:13:49+0000
Gorąco polecam, bardzo miła atmosfera i piękne zdjęcia.:)
Dominika Chołuj
Dominika Chołuj
2016-03-23T17:21:40+0000
Gorąco polecam, bardzo miła atmosfera i piękne zdjęcia.
Kamila Sowirko
Kamila Sowirko
2016-03-11T13:55:07+0000
Pani Sandra to bardzo miła i cierpliwa osoba, córka która początkowo nie chciała pozować ostatecznie nie chciała... iść do domu 😀 a zdjęcia wyszły rewelacyjnie, szczerze polecam 😀read more
Sylwia Z. Krause
Sylwia Z. Krause
2016-03-02T19:31:26+0000
Zdjęcia super. Plus za pomysły i scenerię oraz możliwość kolejnych dubli 🙂 Pani Fotograf sympatyczna, więc za... całokształt 5 gwiazdek 🙂read more
Aleksandra Rostek
Aleksandra Rostek
2016-03-02T14:37:56+0000
Polecam bardzo sympatyczną Panią Fotograf, która poskromiła naszego uciekiniera z planu zdjęciowego:) zdjęcia... super, naturalne:)read more
Sylwia Kardasz
Sylwia Kardasz
2016-02-27T19:14:31+0000
Jestem bardzo zadowolona z sesji. Piekne fotki Na 100% wrócimy i bedziemy polecac
Agnieszka Kowalska
Agnieszka Kowalska
2016-02-25T13:52:19+0000
Bardzo miła atmosfera, dużo cierpliwości do dzieci- ktorej zazdroszczę:) a poza tym Sandra sama w sobie to... przemiła osoba:) efekty pracy będziemy oceniać niebawem i zapewne polecać 🙂read more
Iga Szutarska
Iga Szutarska
2016-02-22T17:48:39+0000
Bardzo miła współpraca i świetne efekty 🙂
Nina Piwowarek
Nina Piwowarek
2016-02-20T19:25:19+0000
Bardzo miła atmosfera, dobry kontakt,pełen profesjonalizm a co najważniejsze piękne zdjęcia. Bardzo polecam!
Aleksandra Rosa
Aleksandra Rosa
2016-02-20T16:09:21+0000
Polecam panią Sandrę,miła atmosfera, bardzo duża cierpliwość i przede wszystkim super zdjęcia
Kamila Szymczyk
Kamila Szymczyk
2016-02-17T21:17:07+0000
Pełen profesjonalizm a przy tym super zabawa 🙂 Polecam ! 🙂
Karolina Żol
Karolina Żol
2016-02-13T14:34:41+0000
Weronika Kotłowska
Weronika Kotłowska
2016-01-23T13:58:21+0000
Super pani fotograf.☺śliczne zdjęcia ☺
Iwonka Ruszel
Iwonka Ruszel
2016-01-11T07:58:26+0000
Polecam, super atmosfera i podejście do maluszka. Zdjęcia świetne i bardzo szybka realizacja przy przystępnej... cenie. Dziękuję i pozdrawiam:)read more
Karolina Karolina
Karolina Karolina
2016-01-09T20:42:16+0000
Swietna atmosfera . Doskonale zdjecia . Bardzo polecam
Joanna Szröder
Joanna Szröder
2015-12-08T20:26:21+0000
Polecam Panią Sandrę - pełen profesjonalizm 🙂 i dziękujemy za bardzo ładne zdjęcia!
Ania Sasim
Ania Sasim
2015-12-06T18:36:09+0000
Polecam miła atmosfera dobry kontakt pani miła i cierpliwa a zdjęcia tak ładne , że nie da się opisać jak... malowane.read more
Jagoda Lademann
Jagoda Lademann
2015-12-03T00:52:01+0000
Polecamy!!! Dziękujemy za piękne zdjęcia! 🙂
Marcin Górski
Marcin Górski
2015-12-02T19:35:10+0000
Świetne podejście, osoba bardzo komunikatywna z dużą dozą cierpliwości 🙂 Profesjonalistka w najmniejszym detalu... przez duże "P".read more
Mateusz Pawlak
Mateusz Pawlak
2015-12-02T17:51:53+0000
Profesjonalizm, rozsądek, wyczucie czasu, wyjątkowy styl, doskonałe zdjęcia, podejście do klienta, cierpliwość,... zaangażowanie, pasja, bardzo miła i kontaktowa kobieta, a jednocześnie w pełni skupiona na swojej pracy. 🙂 Z całą odpowiedzialnością gorąco polecam. :)))read more
Natalia Sa-Bu
Natalia Sa-Bu
2015-12-02T13:21:48+0000
Fantastyczna Pani Fotograf no i oczywiście fantastyczne zdjęcia!!!!! Bardzo miła atmosfera podczas sesji. Serdecznie... dziękujemy za piękne zdjęcia i cierpliwość 🙂 pozdrawiamy 🙂read more
Next Reviews